社区成员推荐的公共资源

Disclaimer: The views and opinions expressed in the articles and on the websites are those of the authors and/or owners and do not necessarily reflect the official position or recommendation of the OCC.

找寻本地华人医生

“美国有个华人医生数据库,网址是http://physician.cmgforum.net/。这个网站的信息相当完善,包括了几乎全部中国大陆医学院毕业、在美国行医的医生。你可以根据地理位置,比如哪个州、哪个城市来查找华人医生。也可以根据专业来搜查,比如查眼科医生或皮肤科医生。还可以根据中国哪个医学院毕业的来查,其中北京医科大学和上海医科大学在美国的执业医生最多。”